Żarówki / Światlo

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • dareq
    Classic
    • 2015
    • 5

Żarówki / Światlo

7l to wchodzi do f nowej DSG o ile pamietam, a wymiana 5,5L dlatego z kazdego zakupionego 6-cio paka zostaje połówka , i nastepnym razem kupujesz juz 5-cio pak ,
  • ruluss
    Drive
    • 2013
    • 91

Żarówki / Światlo

Witam

Pytanie, czy montował ktoś może oto takie żarówki Osram H7 NightBreaker UNLIMITED w Octavii III?

Komentarz

• krzyzakp
      L&K
      • 2013
      • 1016
      • CUPA 2.0 TDI CR RS 184 KM

Wiem, ze pytasz o O3, ale uzywalem ich w O2 i moge smialo polecic - dawały sobie swienie rade na dlugich, mimo ze mijania były xenony, do tego swiezo po wymianie, to te H7ki potrafily doswietlic jeszcze droge po wlaczeniu.

Moja O3 RS

Komentarz

• ruluss
        Drive
        • 2013
        • 91

krzyzakp, a powiedz mi jak z zywotnoscia takich zarowek? Najchetniej zalozyl bym oryginalne Led-y ale szkoda gwarancji.

Komentarz

• krzyzakp
          L&K
          • 2013
          • 1016
          • CUPA 2.0 TDI CR RS 184 KM

Przelatałem pol roku tylko na nich na długich.. wiec ciezko mi powiedziec...
          Jak masz dzienne to wkladaj i sie nei przejmuj. Jak nie masz - zalezy od priorytetow.. Ja latam duzo w trasy, czesto po ciemku (szczegolnie jesien/zima), a dobre swiatla to dla mnie podstawa, by widziec co sie dzieje na drodze i jej okolicy, wiec bym nie zalowal tych niecałych 100PLN za komplet dobrych zarowek.. Temu nie zalowalem na ksenony w O3, mimo ze w RS były domyslnie, to do Elegance tez bym dokladal, bo sa warte tego...

Moja O3 RS

Komentarz

• kylo76
            Rider
            • 2013
            • 743
            • Octavia III (5E3)
            • CHPA 1.4 TSI 140 KM

Re: Żarówki / Światlo

Zamieszczone przez ruluss
            Witam

Pytanie, czy montował ktoś może oto takie żarówki Osram H7 NightBreaker UNLIMITED w Octavii III?
            Można, przecież to H7. Świeci ładnie, ale zaraz zaczniesz się rozglądać za zamiennikiem dla dziennych, bo przy H7NB są żółte, mdłe i dziadowsko to wygląda.
            Mnie się jedna już spaliła, pojeździła niecały rok (spaliła się oczywiście w nocy, przy mrozie - takiego miałem farta, że mi się nawet mróz przytrafił). Założyłem ori i czekam aż się spali druga to sobie w oba reflektory zasadzę Philips White coś tam. Na zastępstwo dla ori H8 i H15 zamówiłem z motohid inne.
            O tutaj są zamówione i założone z motohid u kolegi Ironik

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=85187[/b]
            O3 1,4TSI Brąz Topaz Elegance z rozsądku. Jeep Grand Cherokee WG 4,0l Limited dla przyjemności.

Komentarz

Pracuję...